Anbefaler fredag og søndag

 

- Fredagen blir minst like fin som lørdagen. Du kan komme deg fra Oslo kl. 14.00, få med deg begge hoppomgangene, samt fest i Folkelivet, før retur Oslo kl. 02.35. I tillegg er søndag den store familiedagen, sier visepresident i den lokale organisasjonskomiteen Halvor Hartz.

Her finner du alt du trenger å vite om hvordan komme seg i bakken

 

Det blir god stemning og knallvær i skyfligingsbakken i helgen.

 

Få billetter igjen til VM-lørdagen
Nesten 16 000 billetter er revet vekk til lørdagens hoppfest i Vikersund

- Du kan fremdeles sikre deg billett via Billettservice hvis du kjøper nå, for det er ikke vits i å komme til Vikersundbakken på lørdag hvis du ikke har kjøpt billett på forhånd, sier visepresident Halvor Hartz.

Like fint fredag og søndag
I tillegg til nærmere 16 000 solgte billetter til publikumsområdet lørdag, er 3200 VIP-billetter utsolgt samme dag. Sammen med 4-5000 akkrediterte, er det duket for verdensrekorder og folkefest i påskesol.

Hvis værmeldingen holder det den lover blir det vel så flott fredag og søndag. Til begge disse dagene er det forhåndssolgt om lag 8000 billetter til publikumsområdet.

- Det betyr at halvparten gjenstår og vi garanterer like fantastiske hoppopplevelser og folkeliv disse dagene. Vi ønsker dere hjertelig velkommen, sier Hartz.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Connect with Facebook